Eterično olje geranije

6,04 8,16 

Počisti

Opis

Olje geranije pridobivamo s parno destilacijo cvetoče rastline. Olje je jantarna do zelenkasto rumena tekočina z značilnim vonjem po vrtnici. Olje geranije je ena najpomembnejših naravnih surovin in se pogosto uporablja v parfumeriji in kozmetiki.

Olje geranije velja za netoksično, ne draži in na splošno ne povzroča preobčutljivosti – njegove terapevtske lastnosti pa vključujejo antidepresiv, antiseptik in celjenje ran.Čeprav je dober za vse tipe kože, je še posebej koristen za mastno kožo in kožo z aknami ter za tiste, ki so nagnjeni k vnetju.

Dodatne informacije

Volumen

10 ml, 15 ml